Wednesday, June 10, 2009

semoga berjaya...........

akum n hype...lame x update rasenya...mybe bz dgn mcm2 perkara atau pun semangat bloging da mula kurang mungkin juga disebabkan semakin hari semakin tertekan dengan mcm2 perkara di sekeliling...bukan bermaksud tidak selesa ape tah lagi menyalahkan sape2 cume hanya luahan....cewah..sudahla ko ejat...berdrama plak.....

haha..rasenya ni kali ke2 menulis post yg same....tak tau la kenapa...rasenya sem ni betul2 berbeza dengan lain2....mcm2 nk kene tunggu..result da tentu,wlaupun just 2 subjek je tpi penanganya betul2 stress....

kalu da lepas dengan result ari ni....nak kene tunggu debaran satu g...application to degree plak...hmm adoi2...mane la nak pergi kalu x berjaya....tpi think positif la weh jat...ape daa ko nie...yup2..benda bleh cite kot.......

x pe sume dah ditentukan...aq arap sumenya positif....

so ape kene mengena ngn pic atas 2 jat.......??
ooh...pic masjid 2??
2 saje jek....nk bgitau kt u all pic 2 kat putrajaya...masa sunset...lawa kan...
abes 2 nper jat........?
2jela..bye..
EJAT!!

1 cekodok:

kirmizi~nisa said...

aha.....sedar pon ko berdrama

 
Blogger design by suckmylolly.com