Thursday, January 21, 2010

populariti produktiviti...

salam dan selamat sejahtera...seluruh universiti sekarang sudah merasai bahang pilihanraya yang bakal diadakan di universiti masing-masing pada penghujung bulan satu ini...

umum mengetahui bahawa pilihanraya di kampus bertujuan untuk memlilih perwakilan dikalangan pelajar untuk dijadikan penghubung antara pihak atasan bagi membolehkan suara mahasiswa didengari sekaligus menjadikan universiti sebagai tempat yang terbaik bagi mengasah bakat-bakat kepimpinan dikalangan pelajar pelajar sekalian.

disetiap fakulti kebiasaanya sudah mempunyai calon-calon mereka sendiri tidak kiralah walaupun berada di semester 1 sehingga 5 mereka semua tetap diberikan peluang dan menjadikan pilihanraya sebagai medan persaingan yang sihat antara mereka.

tetapi adakah anda merasakan jika seseorang pelajar itu popular akan mempunyai kredibiliti untuk memimpin akan mempunyai peluang yang cerah untuk menang pilihanraya?

ataupun pelajar yang tidak popular tetapi memang hebat dari segala sudut mengenai selok belok dalam sesebuah industri akan menjadi perhatian pelajar-pelajar?

sama-sama fikirkan.....

populariti produktiviti...

 
Blogger design by suckmylolly.com