Friday, January 2, 2009

2009..

Assalamualaikum dan selamat tahun baru....
ari 2 kami ke menara taming sari di melaka konon2 nya nak tgk bunga api n nak celebrate new year...
tpi hampeh tol...
ada ke patot da countdown punya la kuat2 last2 yg kua bunga api adala beberapa das mcm nak x nak jek kua..
ceh...
dalam hati berkata"mcm x berbaloi jek aku redah jem ngan stress kete yg mmg byk mcm berkabung da org meninggal"
..................................................................................................................................................................

lepas 2 ingat nak la pergi nek eye on msia dkt sbelah 2 plak...mcm bese redah jem2 n seangkatan denganya....
tup tup...aku mula pelik bila kereta yg kuar dari eye on msia lebih byk berbanding yg nak masuk...
dlm hati berkata"mybe dorg paking kat tepi2 ni kot 2 yg senang nak kua"
lastly..............
eye on msia daTUTUP......
jadi berbaloi ke aku lalui onak dan duri kereta yg sgt byk 2...?
.....................................................................................................................................................................

da mls nak pikir pasal 2 sume aku pun amik decision nak lepak2 kat pantai puteri ngn kwn2 n others....suasana agak gelap(mmg r malam kot jam pun da kul 2.30 masa 2) angin sepoi2 bahasa...bkn 2 yg aku nak ckp sebenarnya....
hahha..at least epy r jugak dapat lepak2 ngn member2 n teman tersayang di mlm new year...
hahha....pepun sebenarnya x perlu new year nak buat sume ni kan kan kan??
kalu tiap2 taun wat azam baru tpi x pernah tercapai da guna ker???

hmmm tpi korg judge sendiri akunya new year ni berbaloi ke x???
plz...

3 cekodok:

Ayu said...

berbaloi2.....
hehehehehe
2la.lain kali xyah nk redah2 2 sume
buang mase n tenage je
baik dok je kt kampus 2

maPieCeoFarT said...

tahun baru elok gak kalau wat bacaan yasin...
amacam...?
sumpah berbaloi...

tahun depan insya Allah aku nak wat... ~0^_^0~

pInKyBugZ said...

wat sakit jiwe je ...

 
Blogger design by suckmylolly.com