Wednesday, December 17, 2008

kembali bertugas....

9pagi:aku maseh sedap tido n rasenya x nak jek bgun tibe2...

hep:akum,bleh bercakap dengan cik mohd izzat
(Dalam hati ceh aku kenal sgt no nie.....tpi maseh wat blur2)

aq:ye bercakap..

hep:saya sekian2 dari hep uitm melaka...ni nak bgitau yg anda kene daftar diri pada 21/12 pukul 2ptg untuk kursus PM di Hotel( pe tah aku x ingat tpi sekitar Melaka)

aq:hmmm...x terkejut pun...sebab bukan ni kali pertama..

main point is aku bajet dalam 22 baru r masuk daftar ke WATEVER tup2 awal plak...huh!!spoil betul coz ari ni baru nak celebrate besday aku...dalam kepala aku neh...asek tepikir jek kalu aq g s.alam tok closing aug mesti rushing nak balik prepare brg sume..walaupun brg aku maseh dok lagi dlm beg 2..x bwk kua pun dari clearance last sem coz acctually aq mmg da tau sgt menda2 cnie akan jadi....

arghh!!!!!!!!!!!

2 cekodok:

Ayu said...

selamat pulang............
so long my friend....
huhuuhuhuhu
semoge jd abg pm yg baik

maPieCeoFarT said...

ejat...!! epi bday...!! ko dah tua siut.... ahahaha... ~0^_^0~

+ xnak cakap belated... sbb aku dah wish bday ko dalam ati da mase 17hb nye... =P +

 
Blogger design by suckmylolly.com