Monday, December 8, 2008

bersyukurla anda semua ada jugak cuti......
bukan nak merungut atau ape tpi x paham.....
kenapa still da org yg merengek ckp cuti pendek.......
ckp bosan la masuk kampus awal2 or nak pergi berseronok2 dulu...

yup..
mybe dorg ade agenda masing2....
aku pun da gak kalu aku x wat sume ni...
aku pun still boleh kerja kat tempat biasa.....
malah bleh dpat berganda ganda dari apa yg aku dapat neh.....

saje jek..
aku nak share ngn anda sume program aku time cuti sem ni..
18-21 kem motivasi mpp
18-21 disember asean universiti games
22-27 mms
so aku da cuti x...
hahha mmg r aku yg pilih sume ni...
tpi aku sure x sume sanggup buat kan....
kerana x sume same ape yg aku pikir...
kerana....2 la perbezaan anda dan saya.....

haha...poyo nye...
sebenarnya x tau nak post pe...
ye r bru skg dapat post....
rindu hahha...
btw sape2 yg berseronok bercuti epy oliday...
sape2 yg da tanggungjawab len...
LAKSANAKAN DENGAN PENUH KERELAAN...

1 cekodok:

maPieCeoFarT said...

huh... giler bz kau... well, aku paham, sbb aku da puas rase sblum nih... dan yeaaa... aku rela...! aku rela...! kita kan sama2 rela...

+ dude... nanti jemput ar jenguk blog gua uh... blog ini = NICE...! +

salam singgah...

~0^_^0~

 
Blogger design by suckmylolly.com